Sisuleiritys

Sisupäivät 2018-2019

Sisuleiripäivät tarjoavat urheilijoille laadukkaan ja monipuolisen päiväleirin osaavien valmentajien johdolla. Leirit ovat tarkoitettu ja suunniteltu 08-05-syntyneille urheilijoilleSisupäiviin on piirileirin tapaan haku yleisurheilurekisterin kautta (haku päättyy aina viikkoa ennen leiriä) ja mukaan päässeille toimitetaan kutsu ennen Sisupäivää.

  • Leiripäivät koostuvat kahdesta harjoituksesta, urheilijahaastattelusta ja mahdollisesti päivän teemaan sopivista infopaketeista/luennoista.   
  • Sisupäiviä järjestetään yhteensä neljä kappaletta (jokaiseen haku erikseen) ja paikkana on Kuortane.
  • Sisupäivien lajivalikoima vaihtelee ja kannattaakin rohkeasti lähteä kokeilemaan eri vaihtoehtoja. Harvalla sisuikäisellä on päälaji vielä selvinnyt ja harjoittelun onkin hyvä olla monipuolista. Lajiharjoitusten lisäksi sisuleireillä harjoitellaan voimaa, liikkuvuutta, ketteryyttä ja motorisia perustaitoja. Monipuolinen harjoittelu tukee lapsen kasvua nuoreksi urheilijaksi ja auttaa ennaltaehkäisemään vammoja.
  • Päivän kahdesta harjoituksesta toinen on puhtaasti lajiharjoitus ja toinen on lajia tukevaa ominaisuusharjoittelua.  

Haku tapahtuu osoitteessa www.yleisurheilurekisteri.fi palvelutunnuksella. Palvelutunnukset löydät kunkin sisupäivän kohdalta erikseen.

Leirien ajankohdat ja lajit:

KAUDEN 2018-2019 LEIRIAJANKOHDAT JA LAJIT JULKAISTAAN LÄHIVIIKKOINA