IIda Kasari on uusi EPU ry:n Nuorisokouluttaja

Kasari

EPU ry:n puheenjohtaja Hannu Kangas toivotti IIdan tervetulleeksi töihin yleisurheilun pariin

Iida Kasari aloitti Etelä-Pohjanmaan Yleisurheilu EPU: n ja Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu PLU:n yhteisenä nuorisokouluttaja ma 25.3.2019.

PLU:n eisttelyssä IIdaa kuvataan seuraavasti:
" Sporttisleirien ryhmyrinä, kansliassa ja lajiohjaajana toiminut seinäjokelainen Iida Kasari on PLU:n työntekijöistä tuorein tuttavuus. Nuorisokouluttajan pesti alkoi viime maanantaina. Iida tekee töitä sekä PLU:lle että EPU ry:lle (Etelä-Pohjanmaan Yleisurheilu ry). Ensimmäiset työviikot kuluvat muun muassa koulukierroksilla lapsia liikuttaen ja KesäSporttiksesta kertoen. Yleisurheilupuolella Iida pääsee järjestelemään mm. yleisurheilukilpailuja ja piirileirejä, joille itsekin aikanaan urheilijana osallistui. 
PLU sai Iidassa joukkoonsa hoitoalan ammattilaisen, sillä hän valmistui vuonna 2017 lähihoitajaksi (perustason ensihoitaja) ja ehti toimia siinä ammatissa parin vuoden ajan. Häneltä löytyvät myös ensiapukouluttajan paperit. Vapaa-ajalla Iida kertoo harrastavansa paljon ja vähän kaikkea. Aloitetaan lista Herralan avannosta Ilmajoelta. Sinne hän pulahtaa kahdesti viikossa. Aikaisemmin Iida harrasti yleisurheilussa moniottelua, sitten judoa, mutta lajeista CrossFit vei viime syksynä voiton. Iida on spontaani ja luova ihminen, joka rakastaa erilaisia ”arjen aktiviteetteja”, kuten leipomista, uintia ja ns. reppureissaamista. Iidalla on viisi sisarusta, joiden kanssa viettää paljon aikaa ja vie mielellään nuorempia sisaruksia esimerkiksi metsäretkille. Niillä hän pääsee samalla toteuttamaan vielä yhtä mieluisaa harrastusta, valokuvausta ja videoiden tekemistä. Oikea monitoiminainen! "