EPU ry- seuratiedote huhtikuu -19

Etelä- Pohjanmaan Yleisurheilu EPU ry
SEURATIEDOTE – huhtikuu 2019


IIDA KASARI ON EPU:N JA PLU:N UUSI NUORISOKOULUTTAJA

Iida aloitti työnsä ma 25.3. EPU:n ja PLU:n yhteisenä nuorisokouluttajana. Iidan toimisto löytyy Elinkeinotalolta Seinäjoelta (Huhtalantie 2), PLU:n toimistot, 2. Kerros. Yhteystiedot Iidallle: email. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. 040 4839168
> Uutinen EPU:n sivuilla:
 http://www.epury.fi/uutisarkisto/1650-iida-kasari-on-uusi-nuorisokouluttaja

SISULEIRIPÄIVÄ LA 20.4.

Talven viimeinen Sisuleiripäivä järjestetään Kuortaneella la 20.4. Ilmoittautumaan ehtii vielä ma 15.4.
> INFO:
 http://www.epury.fi/valmennus/laji-illat

MAANTIEJUOKSUT MA 22.4. KAUHAVALLA

Ulkoratakausi ja pm- mitaleiden metsästys alkaa Kauhavalta maatiejuoksujen merkeissä ma 22.4. klo 12. Ilmoittautuminen 18.4. mennessä
> INFO ja ilmoittautuminen:
 https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=24369

VIESTIKARNEVAALI ke 8.5. UUDISTUU
Viestikarnevaali ja Hese-kisa järjestetään Seinäjoella ke 8.5. klo 10 alkaen. Viestikarnevaaleissa on uusi mielenkiintoinen Stadionjuoksu, joka yhtä aikaa henkilökohtainen- että joukkuekilpailu.
INFO:
 http://www.epury.fi/kilpailu/koululaiskilpailut/viestikarnevaali

E PU:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS pe 10.5.

EPU:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään Seinäjoella hotelli Fooningissa pe 10.5. klo 18.30.
Jäsenseuroille tulee tarkempi kokouskutsu sähköpostilla ähempänä kokousta.

LISENSSIT

Nyt on hyvä aika hoitaa urheilijoiden lisenssit kuntoon ennen kesän kilpailukautta. Maksamattomat lisenssit aiheuttavat ongelmia niin urheilijoille kuin kisajärjestäjillekin. Huomioikaa seuroissa muuttuneet käytänteet maksamisen ja yu-vakuutuksen suhteen.

 http://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit

KILPAILUT

Kesän 2019 kilpailut on julkaistu kilpailukalenterissa.  Taskumuistiot tulevat jakoon EPUn kevätkokouksen yhteydessä pe 10.5. Siitä löytyy rautainen tietopaketti yu-kilpailutoiminnasta, ajankohtaisista asioista ja laji-ja välinetiedoista.

Lisäkilpailuja on haettavissa koko kesän ajan www.kilpailukalenteri.fi/piirihaku kautta. HUOM: Kisat täytyy olla haettuna/julkaistuna väh. 3 vrk ennen tapahtumaa ollakseen tilastokelpoiset kilpailut (koskee myös lisälajeja).

TUOMARIKOULUTUS

Onko seuranne yu-tuomariasiat kunnossa?

EPUn alueella on tulossa 2. tason yu-tuomarikurssi to 25.4. Lapualla ja 3.tason lajinjohtajakurssi la 18.4. Kauhavalla. Katso tarkemmat tiedot ja ilm.ohjeet EPUn kotisivulta.

YLEISURHEILUOHJAAJATUTKINTOJA TARJOLLA

Onko seurassanne riittävästi yu-ohjaajia tulevalle kesälle? Vielä ehtii kurssille!!

Seuraava yleisurheiluohjaajatutkinto Kauhajoella 11.5 (1.osa) ja Teuvalla 26.5. (2.osa). Katso lisätietoa ja ilm.ohjeet  http://www.epury.fi/uutisarkisto/1656-yleisurheiluohjaajatutkintoa-toukokuussa-suupohjassa